Alla inlägg den 31 mars 2009

Av Sanna - 31 mars 2009 07:28

Även idag är det bara jobb. Eller nästan. Först IT-kursen som jag snickrade ihop igår, sedan studentinformation om konsekvenserna av institutionens inte helt muntra ekonomi, därefter sångövning och slutligen sånglektion. Jag kämpar med att förstå skillnaden mellan att sjunga i curbing eller neutral, och vad i hela friden twang kan betyda i curbing. Ja, ni förstår, det räcker inte med en doktorsgrad för att kunna sjunga. Har jag insett efter att jag börjat ta lektioner.

Det enda golfrelaterade jag kommer att göra idag är att publicera en annons för floridabollen.se här på bloggen. Jag är rätt glad över att få göra det, eftersom jag och min älskade make så sent som förra veckan satt och funderade över varför i hela friden folk köpte nya golfbollar när det finns begagnade att köpa. Själv köpte jag sådana i höstas, vilket kändes som en STOR lättnad efter att jag... hm.. ja... ni som följt bloggen vet hur generöst jag delar med mig av bollförrådet till golfbanornas vattenhinder och out-of-bounds. Plötsligt slapp jag den lätta ångesten över att spendera tia efter tia vid besvärliga hinder. Nu är jag visserligen inte såå fattig, men jag är å andra sidan rätt snål (skyller på den småländska delen av min familj), så det kändes verkligen som en god utveckling (ännu bättre utveckling vore att få officiellt handikapp, men det gäller ju att vara realistisk). Nå, det är i varje fall vad jag ska göra i eftermiddag efter sånglektionen. Hm. Eller i vart fall efter att jag blivit klar med en handledningsläsning jag måste göra idag. Hur som helst, köp själv bollar därifrån - du får kompisrabatt med 10% på ekonomibollar (kostar 89 pix för 100 bollar + frakt). Ange "blogg" i kassan för att få rabatten.

Nej, nu måste jag återgå till jobbandet - sitter fortfarande på tåget till Sthlm och ska titta igenom undervisningsförberedelserna innan jag hoppar av.

Ovido - Quiz & Flashcards